10.05.2022 yılında çalıştığım lojistik şirketinin aracıyla istanbula sefere giderken yanımda böbrek nakli olan kız kardeşim ve annemle yolumun üzerinde olan Cerrahpaşa tıp fakültesine kız kardeşim ve annemi bırakmak üzere yola çıktım o gün İstanbul’da ben dağıtımımı tamamladım ve o sırada annemle kardeşimde hastaneden çıktılar tekrar beraber dönmek üzere yola koyulduk ve o esnada bir kaza geçirdik. Kaza şu şekilde gelişti ben sağ şeritte seyrederken solumdan gelen araç ticari panelvan araç ani manevrayla sollama yapıp önüme atladı ve çarpışma gerçekleşti bu kazada kız kardeşim yaşamını yitirdi ben ve annem yaralı olarak kurtulduk fakat karşı tarafın sürücüsü daha kaza olduğu an kaçmış gitmiş daha önceden alkolden ehliyetinin olmadığı ve kaza günü de muhtemelen alkollü olduğu tahmin ediliyor keza ifade vermeye 11 gün sonra gelmiş ailesi tarafından da kaçırılmış. 2 senedir devam eden davada kaza yaptığımız aracın sürücüsüne kusur verilmedi tamamen kusurlu ben bulundum olay yerini gören kamera da olmadığı için tamamen arkadan çarpma olarak değerlendirildi ben kaza anında telefona baktığımı söylemişim fakat jandarma bunu sorduğu sırada kardeşim ambulansın içinde canıyla savaşıyordu telefona da aslında olay olmadan önce saate baktım ve sonrasında bu şahısın bu hareketiyle kaza yaptım dedemde sanırım benim ifademi esas aldılar ve tahkikat bu yönde ilerledi. Şimdi esas sorum karşı aracın sahibi farklı bir kişiymiş ve aracıyla alakalı hasar davası açmış bana, çalıştığım firmaya ve sigorta şirketlerine. Dava sonucu bugün çıktı resim olarak ekledim . Bu süreç ile ilgili bana bilgi verebilecek bilgi sahibi kimselere ihtiyacım var lütfen yardımcı olun bana.