Hukuk Forum NET

Üye olmak için bugün ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve gönderilerinizi ekleyerek bu siteye katılabilecek ve kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabileceksiniz!

Emsal Kararlara Nereden Ulaşabilirim

Yutuliti

Üye
Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba insan kaynakları blog sayfam var alanıma giren konular hakkında post atıyorum.
Bu linki görmek için izniniz yok Giriş yap veya üye ol.
süt izni vs. haberler kategorisi ekledim. İş mahkemelerinin vermiş olduğu emsal kararları paylaşan bir yer var mı? Vardır diye düşünüyorum çünkü emsal bir karar çıkar çıkmaz irili ufaklı tüm sayfalar paylaşım yapıyor. Bunları tek noktada görebileceğim emsal niteliği taşıyan ve sadece iş mahkemelerinin verdiği kararlara nasıl görebilirim? Uyap sistemini gördüm ama ya sayfa açılmıyor yada emsal olup olmadığı hakkında bir bilgim yok.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba insan kaynakları blog sayfam var alanıma giren konular hakkında post atıyorum.
Bu linki görmek için izniniz yok Giriş yap veya üye ol.
süt izni vs. haberler kategorisi ekledim. İş mahkemelerinin vermiş olduğu emsal kararları paylaşan bir yer var mı? Vardır diye düşünüyorum çünkü emsal bir karar çıkar çıkmaz irili ufaklı tüm sayfalar paylaşım yapıyor. Bunları tek noktada görebileceğim emsal niteliği taşıyan ve sadece iş mahkemelerinin verdiği kararlara nasıl görebilirim? Uyap sistemini gördüm ama ya sayfa açılmıyor yada emsal olup olmadığı hakkında bir bilgim yok.
LegalBank, Lexpera, Yargıtay Karar Arama, Kazancı, örnek verilebilir.

FukukForum.NET

HukukForum.Net; 5651 Sayılı Kanun kapsamında BTK tarafından onaylı Yer Sağlayıcı'dır. Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.

İletişim Gizlilik politikası

Konuyu görüntüleyenler

• Üst Alt