Hukuk Forum NET

Üye olmak için bugün ücretsiz bir hesap açın! Oturum açtıktan sonra, kendi konularınızı ve gönderilerinizi ekleyerek bu siteye katılabilecek ve kendi özel gelen kutunuz aracılığıyla diğer üyelerle bağlantı kurabileceksiniz!

Sigorta Giriş Tespit Davası

• Konbuyu başlatan mesut
  • Başlangıç tarihi

mesut

Ziyaretçi
Ziyaretçi
Merhaba
1. 1999 Kilis E.M.L. Mobilya Dekorasyon bölümünden mezun oldum. Mezun olabilmemiz için yapmamız gereken stajı bazı arkadaşlar okuldaki atölyede bazıları dışarıdaki işletmeler yaptı.Dışarıda yapan arkadaşların sgk giriş tarihleri e devletlerinde görünüyor ama okulda yapanların sgk girişleri görünmüyor.Sonuçta ben bu stajı yaptım ki mezun olabildim.

2. Lise eğitimim boyunca okul çıkışlarında 19:00' kadar,cumartesi günleri 8 saat ve yaz tatillerinde günlük 8 saat olmak şartıyla 3 ay boyunca döner sermaye işletmesi şeklinde çalışıp okul saymanından maaş aldık. Döner sermayede çalıştığımız yıllar içinde herhangi bir sgk girişi görünmemektedir . Döner sermaye işletme yönergesine göre o dönemde yaptığımız döner sermaye çalışmalarının uzun vadeli sigorta kollarından yatırılması gerekirken o döneme dair herhangi bir sgk girişi bulunmamaktadır. Bu döneme ait herhangi bir evraksal kanıt yok ama o dönemde aynı mağduriyeti yaşadığımız sınıf ve sınıflar mevcut,hatta bazı arkadaşlar şu anda aynı okul ve bölümde öğretmenler. Sigorta tespiti için dava açılabilir mi? Bu konuya benzer emsal bir karar varmıdır yardımcı olabilirseniz bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

DİKKAT!

Üye olmayanlar hiçbir şekilde forum etkinliklerimize başvuruda bulunamaz; Forum içerisinde uygunsuz, cinsel, hakaret edici veya hukuka aykırı mesajların gönderilmesi yasaktır. Forumdaki mesajların tamamını okumak mümkün olmayabilir. Bu nedenle bu tür mesajlardan forum yöneticileri sorumlu tutulamaz.

Foruma üye olarak yukarıda belirtilen içeriklere sahip mesaj göndermeyeceğinizi kabul etmiş olursunuz.

Gizlilik Politikası Hizmet Şartları

Konuyu görüntüleyenler

• Üst Alt